Värmepåsar för den frusne

Värmepåsar från coolstuff funderar jag på att inhandla.
Finns massa olika, olika priser, mängder och tid som värmen håller:

Typ 1st 20st
Stor värmepåse 6 kr       
75 kr
Självhäftande 8 kr 95 kr
Tåvärmare (par) 10 kr 135 kr
Fotvärmare (par) 19 kr 219 kr



Värmepåsar

Värmepåsar

Får det lov att vara konserverad värme i form av en värmepåse, färdiga att aktiveras när du vill, var du vill – för att ge ifrån sig värme i 18 timmar i sträck? Det låter helkocko men är faktiskt precis så dessa genialt smarta kroppsvärmare fungerar!

Vi tar det från början: Japaner är lite frusna av sig och således uppfann de en värmepåse som släpper igenom luft och innehåller järnpulver, salt och en mängd andra ämnen. När värmepåsen tas ur sin ytterförpackning kommer luft till och järnet börjar rosta vilket gör att värmen stiger. Denna process fortgår i upp till 18 timmar vilket gör att påsen håller sig varm lika länge. värmepåsarna är engångsartiklar, men priset är lågt så det är bara att bunkra upp!

Värmepåsarna säljs i flera miljarder exemplar varje år i Japan där de används på ömmande kroppsdelar, vid friluftsaktiviteter (t.ex. skidåkning), på kalla vinterpromenader, vid allmänt mys-pys och så vidare. Varför de inte hittat till Sverige är för oss på CoolStuff en gåta. Om några har rätt att vara frusna är det VI!

Vi säljer fyra olika modeller enligt nedan där två av dem har en självhäftande sida för att enkelt kunna fästas på kläder. värmepåsarna är väldigt tunna, ca 1-3 mm beroende på modell.

http://www.coolstuff.se/Varmepasar




Malin

Hej, Ja den finns kvar.

2010-11-28 @ 07:35:03
URL: http://billligaklader.blogspot.com
Malin

Och byxor och tröjan finns kvar också =)

2010-11-28 @ 07:36:55
URL: http://billligaklader.blogspot.com
Jesper

Aa det är dem verkligen älskling :D skönt i denna kylan :D



<3

2010-12-03 @ 23:41:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Profilbild=bloglovin nu