Onsdag 29 September

Idag har jag varit på cirkus med Jesper <3 , mamma och Kristina :D
Cirkusen va jätte bra och rolig :D

Men när jag kom hem var det inte lika kul, hade helt glömt bort att jag skulle skypa med Malin =( , men så kan de va när man har mkt i hjärnan..

Imorron ska jag o jeppe till Barnmorskan igen. Ska ta blodprov i armen igen :/ gillas INTE!! hatar sprutor o sånt shit xD.


Skulle även sätta upp hyllorna i rummet idag men de gick inge vidare för nella har skruvdragaren inne i stan, så jag får vänta tills vi får hem den.Söndag, Måndag, Tisdag + Bilbarnstol.

Söndag

I söndags va jag, mamma o nella inne på Ikea och köpte en massa fina o användbara saker :D
Jag köpte bland annat hyllor som man fäster på väggen, fina blom Lampor, glas flaska som jag tänkte ha Äggtoddy i till jul, påslakan, lakarn, tavel hållare, svarta små lådor, 12 djupa tallrikar och så godis såklart :D

Bilder kommer nog komma i senare inlägg, tror det kommer komma i Onsdag inlägget eller Torsdag :)


Sen vid 19.00 kom min älskling hem från Borås/ Göteborg. :D

Då åkte vi till Coop och köpte massa gottit att äta :D.
Måndag


Gjode jag nog inte så mkt... tänker o tänker men kommer inte på vad jag gjorde riktigt.
Det jag komemr ihåg va att jag gjorde JÄTTE god mat :D, det vart kroketter, sjömansbiff och skinkstek, gräddig löksås och grönsaker.
Tisdag


Idag var jag på Adecco och träffade min jobbcoatch som förresten är hur bra som helst :D Trvis jätte bra med henne, hon har även hon en tvilling.

Efter jobbcoatchen så gick jag till prällen och pratade, världens bästa kvinnliga präst :D Hon är bara för cool o snäll :D Berättade för henne att jag o jeppe ska ha barn :) Vi frågade även om hon ville hålla i dopet som ska vara nån gång sommaren 2011 :)

Efter prällen så va jag hungrig så vi gick och åt .. träffade på nella o schellke som satt och åt dom med, så när vi alla ätit klart åkte vi ut till Mediamarkt och jesper köpte en ipod.. sån som är precis som en iphone fast utan sms,tele funktion osv men man kan göra allt annat typ, som att gå in på internet, lyssna på musik, kolla filmer osv.

Sen vart vi hämtade av pappa och vi begav oss hemmåt, fast innan vi åkte hem köpte jag med mig 2 hamburgare till mamma från Max. Pappa ville bara ha kaffe så de fick han :)För ett tag sen köpte jag o jeppe en bilbarnstol och myggnät till stolen, den är kvar i kristianstad, men vi ska ta med den hem i oktober då vi ska ner dit .

BeSafe IZI SLEEP BILBARNSTOL 0-13 MÅN.

Lördag 25 September

Idag har jag o nella varit på ishockey, shelke o fredrik va oxå med, men de satt lite längre ifrån oss.

Det var min första match som jag såg live :P
O jag kan ju inte säga att de va nått att "ha", usel match, båda lagen spela dåligt tycker jag, det var LHC mot Modo.

Lhc vann genom straffläggning. Även straffarna var usla xD.

Nu ska jag smaska godis :)

O ber om ursäkt för alla fel stavningar haha men det e sånt man får stå ut med :P
Nella påpeka förra inlägget, men där kan ja ju säga att mina ögon hängde inte med mina fingrar, skyller på kloret  :) ^^

Just ja idag blev vi ägare till en barnvagn såhär ser den ut:


Bai bai.

Fredag 24 September

Idag vid typ 12 åkte mamma jag o pappa in till stan för att äta lunch med min äsking :D
För idag efter att han slutat jobba ska han åka till Borås till några kompisar :)
Jag skulle fälja med men sen gjorde jag inte det, utan tänkte umgås med syskon o föräldrar :)

Sen efter lunchen åkte jag o mamma till mimmi(schelke) o nella(fjollbert) länmade av mina saker för jag ska sova här o sen gick vi till stan för att köpa lite snacka o en kalle anka pocket till jesper som han kan ha på bussen :)

Så vid 4 stod jag med min lilla plutt o vänta på att han skulle åka med bussen =( saknar han massa, men han kommer ju hem snart som tur e :D

Sen efter vi sagt hej då till jeppej så gick vi till stan för att kolla på en bikini/bh till mig för jag o nella skulle till badhuset o plaska:D

O efter badet gick vi o handlade en massa gottit som vi nu smaskar på :D, mamma pappa o casper va även här men sen åkte, men de hann smaska även dom :D

Så har min dag ungefär sett ut :D

Bai bai :)


Fjollbert som jag bada med :D

Torsdag 23 September

Just nu är jag ensam hemma eller ensam o ensam jag har ju djuren här :D , My(hund) ligger på stolen bredvid mig o håller mig sällskap och sen så pratar jag med Nella på msn :)
Jag har skickat en massa smileys på msn till henne o jag kan ju säga att det blev endel haha :D


Ja just det jag tänkte ju berätta hur jag kom på mitt blogg namn o att starta en ny blogg haha :D
Jo det va så att jag har ju en annan blogg: festprincess.blogg.se, men där i vill jag inte riktigt än skriva om vissa saker som jag tänkte skriva här i, för på festprincess bloggen har jag lite mer läsare har haft runt 300st inte så jätte många men de är ju några st i iaf, o vissa av dom känner jag ju inte så då tänkte jag att denna bloggen ska bara de närmaste få läsa iaf nu ett tag framöver tills jag bestämmer att jag vill ge ut den till andra.
Sen kommer säkert andra läsa den med, folk hittar ju allt nu för tiden xD haha

Sen nu till hur ja kom på namnet, jag satt o fundera o fundera på vad jag skulle heta, tänkte att de måste ju va nått lätt som jag kommer ihåg så då skrev ja dit en massa olika namn men alla va ju fasen upptagna, men så satt Mimmi o lyssnade på en låt: Royal Republic - Tommy-Gun , och i den låten sjunger dom Tommy gun baby :P där av namnet Gun baby :P. skulle väl inte heta det egentligen men testade om nån hette så o så skapades bloggen så jag tog det :PLåten kommer här:


Onsdag 22 September

Nu är jag så gott som färdig med bloggframsidan :)
Det tog nästan hela dagen haha.

Men nu är klockan mkt och jag hade tänkt att gå ut o gå en promenad, får se om jeppe vill gå nu :)

Bai bai


Älskling & Jag
Profilbild=bloglovin nu